Tiistai 23.7. Ensimmäisen eurooppalaisen perhe- ja yhteisöhoitotyön opintojakson esittely

GENOVA: Tiistaina 23.7. klo 13.30 Ligurian alueella (Piazza De Ferrari 1, ensimmäinen kerros) pidetään lehdistötilaisuus ensimmäisestä eurooppalaisesta perhe- ja yhteisöhoitotyön opintojaksosta. Opintojakso alkaa Genovassa ensi lokakuussa.

Ligurian alueen terveydenhuollon varapresidentti ja valtuutettu Sonia Viale ja ylimääräinen A.Li.Sa.:n komissiojäsen ovat paikalla. Walter Locatelli, opintojakson presidentti, Annamaria Bagnasco (Dissal Unige), ITD-CNR:n johtaja, Rosa Maria Bottino, projektikoordinaattori ja ITD:n tutkija Francesca Pozzi sekä Serena Alvino, SI4Life. A.Li.Sa, Genovan yliopisto sekä SI4life kuuluvat ENhANCE-hankkeen (EuropeaN curriculum for fAmily aNd Community nursE) italialaisiin kumppaneihin. Hanketta koordinoi ITD-CNR ja rahoittaa Euroopan komissio. Hankkeeseen kuuluu 13 kumppania kuudesta EU-maasta ja sen tavoitteena on kehittää perhe- ja yhteisöhoitotyön ammattilaisen ammatillinen profiili sekä eurooppalainen perhe- ja yhteisöhoitotyön opetussuunnitelma.