ENhANCE 14. Eurooppalaisten hoitotyön johtajien liiton kongressissa (European Nurse Directors Association Congress ENDA)

Itä-Suomen yliopisto (UEF) esitteli ENhANCE-hanketta 14. Eurooppalaisten hoitotyön johtajien liiton kongressissa (European Nurse Directors Association Congress ENDA), joka pidettiin Helsingissä 12.-14.9.2019. Hyväksyttyyn tiivistelmään perustuen UEF esitteli posterinäyttelyssä ENhANCE-posterin, jonka otsikkona oli “Hoitotyön johtajien tehtävät perhe- ja yhteisöhoitotyön käytäntöjen ja palvelujen kehittämisessä terveydenhuollossa”.

Johtajuus terveydenhuollon palvelujen kehittämisessä. ENDA-kongressin aiheet kattoivat laajasti hoitotyön johtamiseen liittyvän tieteen ja osaamisen erityispiirteitä. Kongressin osallistujat olivat pääosin euroopplaisia ja suurimmaksi osaksi hoitotyön johtajien ja kehittäjien edustajia. Lisätietoja Kongressin verkkosivustolta.

Nuorempi tutkija, tohtoriopiskelija Mina Azimirad Itä-Suomen yliopistosta esittelemässä ENhANCE-hanketta ENDA-kongressissa Helsingissä, Suomessa 12.-14.9.2019