Kolmans terveysalan koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen kongressi

Kongressin teema: Monialainen koulutus

On olemassa huomattavaa näyttöä siitä, että vaikuttava monialainen koulutus on innovatiivinen toimintatapa, joka mahdollistaa vaikuttavan yhteistyön ja kehittää terveydenhuollon järjestelmiä. Vahvojen monialaisten tiimien kehittäminen yhteistyön helpottamiseksi tulee juurruttaa osaksi terveydenhuollon ammattilaisten työuraa. Jatkuva monialaisen työskentelyn taitojen vahvistaminen auttaa terveydenhuollon työntekijöitä selviytymään yhä enemmän muuttuvassa terveydenhuollossa.

Aika ja paikka:
2.-4.9.2020. Barcelona, Espanja

Kohdeyleisö:
Terveysalan kouluttajat, tutkijat ja poliitikot

Tärkeitä päivämääriä:
Ma 7.10.2019 – Abstraktien haku avautuu
Ma 3.2.2020 –Abstraktien määräaika umpeutuu

Lisätietoa:
https://inhwe.org/barcelona-2020