Sosiaalisemmin integroitunut Eurooppa: CoR:n, WHO Euroopan ja EUREGHA:n järjestämä työpaja 9. Lokakuuta

Brysselissä 7. – 10. Lokakuuta 2019 pidetyn Euroopan alue- ja kaupunkiviikon aikana Committee of Regions, WHO Regional Office for Europe ja European Regional and Local Health Authorities (EUREGHA ) järjestivät tapahtuman 9. Lokakuuta Brysselissä.

Tapahtuman web-suoratoisto näkyy täällä.

Siellä oli tilaisuus keskustella kansainvälisten asiantuntijoiden, alueellisten ja paikallisten toimijoiden sekä terveydenhuollon sidosryhmien kanssa siitä, kuinka kestävän kehityksen tavoitteet (Sustainable Development Goals SDG) voivat muuttaa käytäntöjä paremman terveyden saavuttamiseksi kaikille.

Otsikko:  SDGs for a Healthy Social Europe – Aika kumppanuudelle ja innovaatioille

Sijainti: Rakennus Cor – JDE rakennus, Bryssel, BELGIA